top of page

JOIN 

OUR TEAM

Hi, welkom bij onze vacaturepagina.

Wat leuk dat je overweegt om bij ons te komen werken! 

Intelligentia heeft het succes te danken aan haar werknemers,

daarom hebben wij nog een belangrijke keuze die wij moeten maken;

'Wie nemen wij aan?' Als we eenmaal de juiste persoon hebben gevonden,

kunnen wij verder gaan bouwen aan ons succes.

Hieronder vind je welke functies je op dit moment voor kunt solliciteren

Intelligentia Taste Rooms 

NEW NEW NEW NEW NEW

Anker 4

HAPPY

SCOOPER

 • Geen werkervaring nodig

 • Solliciteren kan vanaf 16 jaar i.v.m. werkzaamheden en werktijden wetgeving

 • Werken wanneer jij wilt

 • Vaste uren en dagen mogelijk 

 • We betalen ruim boven de huidige horeca CAO

Anker 1
394512c2-1e7d-4480-98df-37abc4205fe7.JPG

PATISSIER
PASTRY-CHEF

Patissier Intelligentia Taste Rooms, maak jij de lekkerste 

Afternoon Tea?

Bonjour Patissier! Dagelijks genieten onze gasten van verschillende lekkernijen zoals afternoon tea, friandises, gebak en een diversiteit aan ijscreaties/desserts die onze patissiers vers bereiden. Ben jij de ervaren, enthousiaste en creatieve patissier die ons team parttime of fulltime (32 of 38 uur) komt versterken?

 

Waar werk je?

Aan het Ketelhuisplein op Strijp-S in Eindhoven vind je Intelligentia Taste Rooms. Wanneer je bij ons binnenloopt word je ondergedompeld in een sfeer van zoetigheden en verschillende ruimtes met steeds andere producten en thema’s.

Met een exclusief belevingsconcept afternoon restaurant onze Wonderroom behoort Intelligentia inmiddels tot de top van beleving afternoon tea’s van Nederland. Een culinaire ervaring op niveau waarbij de gasten worden verwend met prachtige mondvermaakjes als amuses en heerlijke smaaksensaties in de afternoon tea. Een zorgvuldig uitgekozen tea assortiment maakt het voor onze gasten helemaal compleet. 

 

Intelligentia Taste Rooms anno 2014 is een begrip in de regio en ver daarbuiten voor al haar ijsproducten en creaties. In 2020 wonnen wij de Gouden IJscreatie van Nederland en werden we als ijssalon de nummer 2 van Nederland in de jaren 2020-2022. In de keuken werk je met altijd met een andere patissier(s), chocolatier of leidinggevende bakkerij. 

 

Wat doe je?

Bij ons is de patissier de absolute vakspecialist als het gaat om het bedenken, ontwerpen en verzorgen van overheerlijke, ambachtelijke en exclusieve zoete kunstwerken en delicatessen. Dat doe je vanuit je eigen creativiteit en vanuit je kennis van ingrediënten, recepturen, bereidingswijzen maar ook de trends. Het kan zijn dat je dit in opdracht doet voor bijvoorbeeld een exclusief feest, maar ook ben jij verantwoordelijk voor het productaanbod van de afternoon tea en patisserie zelf. Dat moet altijd vernieuwend en aantrekkelijk zijn, waarbij je ook verantwoordelijk bent voor de presentatie. Je verzorgt de voorbereiding, bakt de producten of werkt ze af en zorgt daarbij dat de kwaliteit uitstekend is. 

Ook verzorg je de inkoop van ingrediënten en het voorraadbeheer en ook ben jij degene die de producten beoordeelt op kwaliteit en smaak. Daarbij adviseer jij je collega’s over je meesterwerkjes.


PATISSIER
PASTRY-CHEF

Wat moet je kunnen?

Het bedenken, ontwerpen en verzorgen van (nieuwe) patisserieproducten vereist veel vakkennis, een groot improvisatievermogen en een hoge dosis creativiteit. Wel moet je daarbij de standaardprocedures binnen het bedrijf kennen en ze zelfs kunnen verbeteren. Je moet collega’s van de bediening kunnen motiveren en inspireren, zodat zij de wensen van onze gasten goed kunnen verstaand waardoor jij ze kan omzetten naar interessante producten. Je weet ook algemeen wat er leeft, zodat je je nieuwe delicatessen hierop af kunt stemmen. 

Tot slot moet je nauwkeurig en gedisciplineerd kunnen werken, waarbij hygiëne en kwaliteitsbewaking érg belangrijk zijn. Vergeet niet dat je het werk staand uitvoert en dat je geur- en smaakbeleving in dit beroep goed moeten zijn ontwikkeld.

 

 

Wat je kunt verwachten?

 • Je gaat aan de slag als patissier;

 • Een gave uitdaging waarin jij samen met jouw team de nieuwe toon zet voor het culinaire Eindhoven;

 • Je bouwt mee aan Intelligentia Taste Rooms en creëert daarmee je eigen doorgroeimogelijkheden;

 • Je wordt onderdeel van onze familie met +/-25 familieleden en heel veel toffe extra’s om jouw leven leuker, makkelijker en energieker te maken ;).

 • Bij het doorkomen van je proeftijd ontvang je een afternoon tea bon van 70,- (je wilt onze afternoon tea natuurlijk ook als gast ervaren);

 • Korting! Voor jou en wie je ook maar meeneemt naar onze zaak;

 • Minimaal 3 weken vakantie (hoewel jij niet uit onze zaak weg te slaan bent);

 • Niet onbelangrijk: je krijgt het salaris dat jij verdient.

 

Ben jij klaar voor jouw volgende stap? Solliciteer zodat we je kunnen uitnodigen voor een mooie espresso (met een ijsje;)).

IMG_6074.JPG
SOLICITEER
Welke functie?

Bedankt voor je interesse!

Anker 2
bottom of page