TASTE OF FLAVOUR

HIGH WINE / HIGH BEER / HIGH 0% 

Wat is nou eigenlijk smaak? Hoe proef je eigenlijk?

Bij INTELLIGENTIA Taste Rooms zijn we niet alleen specialist op het gebied van ijs.  

Nog voor de ijssalon startte in 2014 was eigenaar Bjorn Cocu, maitre sommelier. Voor hem is kennis macht, vandaar ook de naam "Intelligentia". Hij studeerde vinologie, op het gebied van water, honing, thee en koffie. Een echte dranken kenner, maar bovenal smaakspecialist! 

 

Doormiddel van onze High Wine willen we jullie bekend maken

met de complexiteit van smaken en proeven.We serveren we 3 gerechtjes met 3 bijpassende wijnen (of bier of 0% als dat meer je ding is). De gerechtjes zijn allemaal gebaseerd op groente en in de vorm van een dessert geserveerd. Bij elke "ronde" leggen we je een ander aspect uit over smaak, die je vervolgens dan kunt waarnemen in je wijn-spijs combinatie.

Zo geniet je niet alleen van dit moment, maar leer je ook hoe je dit kunt

toepassen bij andere gelegenheden.

7d51eb9a-1848-4541-933b-dd8e62754ed0.jpe

HIGH WINE, BEER of  0%  | 34.50 p.p 

incl mini cursus "smaak"

THE SIX 

komkommer - groene appel - citroen - parmezaan

+ witte wijn

AROMA

rode biet - zwarte olijven - pure chocolade - braam

+ rode wijn

TEXTURE

wortel - duindoornbos - yoghurt - paprika

+ dessert wijn

766d4885-27f0-4e5a-8de0-10076427beda.jpe