top of page
Scherm­afbeelding 2023-03-02 om 12.48.35.png

wonder

room.

Over Intelligentia's Afternoon Tea 

Elk half jaar presenteren wij een nieuw thema. Na 'Alice in Wonderland' (2019-20) - Beverly Hills Hotel (2021) - Wizzarding (2022) -  Playtime (2022-2023) presenteren wij ons vanaf maart ons nieuwe thema 'Marie Antoinette'. Een luxe, Frans, pastelkleurig en fashionable thema, geïnspireerd op de laatst koningin Frankrijk. Ook "the Queen" in de Netflix serie Bridgerton is geïnspireerd op haar en geeft dezelfde sfeer als ons nieuwe afternoon tea!

 

afternoon tea

GEOPEND VANAF 06 OKTOBER 2023

Reserveren is per omgaande mogelijk via onze Formidabel app onderaan onze website. Bent u met meer dan 8 personen, reserveer via: reservering@intelligentia.nl

MARIE ANTOINETTE
AFTERNOON TEA 

KEERT TERUG OKTOBER 2023! 

 

Marie Antoinette trouwde op 15 jarige leeftijd met de kroonprins van Frankrijk. Ze was de laatste koningin van en vond haar einde bij de guillotine als symbool van de Franse Revolutie. Ze leefde zelf in extreme luxe, een verguld kasteel en werd gezien als de eerste Fashionista.

Het verschil tussen arm en rijk was extreem. Haar uitspraak hoe ze de honger van de armen moesten oplossen "Let them eat cake" is daarom legendarisch.

De 'Queen' uit Netflix serie Bridgerton is geïnspireerd op haar stijl. Ondanks dat deze serie zo'n 30 jaar na Marie Anoinettes einde afspeelt, heeft onze afternoon tea ook veel weg van deze periode. Pastels, en luxe.

Maar Franse keuken in plaats van de Britse. Wil jij je ook een Koninklijk voelen voor een dag? Dos je uit en reserveer.

 Je kunt ook reserveren voor o.a een babyshower, we versieren dan gratis je tafel in stijl! Meer dan 8 personen? Mail ons even: reservering@intelligentia.nl

Marie_Antoinette_Adult4.jpg
playtime - intr

IMPRESSIE

de eerste beelden van onze "Marie Antoinette" afternoon tea (maart - april '23)

MENU

Ons menu bestaat altijd uit 5 hartige en 5 zoete gerechtjes + scones + onbeperkte thee

Scherm­afbeelding 2023-03-02 om 14.05.48.png
praktisch

PRAKTISCHE INFO
AFTERNOON TEA 
algemene voorwaarden 

BESCHIKBAARHEID: Marie Antoinette

Afternoon Tea oktober 2023 - maart 2024

vrijdag 13.30 - 15.30

zaterdag 12.00 - 14.00 of 15.00 - 17.00

zondag 12.00 - 14.00 of 15.00 - 17.00

TIJDSBLOKKEN

Waarom werken jullie met
tijdsblokken?

Omdat dit heel gebruikelijk is als het om een afternoon tea gaat. We kunnen door dit systeem meerdere tafels per dag meer beschikbaar stellen en een rustigere service bieden. Over het algemeen hebben de meeste gasten aan 1,5 uur met een half uur na tafelen. Mocht er desondanks omstandigheden in uw ogen extra tijd noodzakelijk zijn dan kunt u schriftelijk met ons contact opnemen om uw wensen met ons te bespreken. Wij kunnen normaliter onze vaste tijden niet verlengen omdat wij onze ruimte moeten opruimen en schoonmaken voor de volgende shift en te zorgen dat wij kunnen voldoen aan de wettelijke rusttijden voor ons personeel zodat zij u weer met een uitgerust gevoel en een glimlach mogen ontvangen. 

Marie Antoinette MENU (maart - april 2023)

Afternoon  Tea  37,50,-

Afternoon Tea met bubbles* 45,00

Afternoon Tea met cocktail* 47,50

* alcohol vrij is ook mogelijk

KINDEREN

Ons concept richt zich op volwassenen.

Kinderen vanaf 5 jaar zijn welkom, maar we hebben hier geen aangepast menu voor en tellen als volwassen mee. Kinderen onder de 5 jaar zijn niet welkom

i.v.m. de rust van andere gasten.

Baby's tot 1 jaar kunnen in overleg mee.

DIEET WENSEN

Ons menu is complex waardoor aanpassingen moeilijk zijn. Om die reden is het menu standaard vegetarisch, halal en zwangerproof. Andere aanpassingen zijn meestal niet mogelijk. 

 

WEL MOGELIJK:

Notenvrij +2,- (kan wel sporen bevatten)

NIET MOGELIJK:

Melkvrij / Lactosevrij / Glutenvrij / Suikervrij / Vegan

UW EIGEN TAART

Wij voorzien zien u van bordjes en bestek voor uw eigen meegenomen taart. We brengen hiervoor 20 euro in rekening op uw factuur per taart. Echter is onze ervaring dat een extra taart niet nodig is.

AANBETALEN / ANNULEREN

Wij werken met een aanbetaling om te voorkomen dat eten weg gegooid moet worden en ter voorkoming dat andere gasten ten onrechte niet terecht konden. U kunt kosteloos tot 48 uur van te voren annuleren.  Je doet dit via je bevestigingsmail, of via Formitable. Annuleert u niet binnen 48 uur dan brengen houden wij de aanbetaling.

BIJZONDERE GELEGENHEDEN:

Onze afternoon tea is erg populair voor het geven van babyshowers & bachelorettes. Vanaf oktober kunnen we weer grotere groepen accepteren. Wil je met meer dan 8 personen komen? Neem dan contact op via mail. Wij maken de reservering dan handmatig voor je.

VRAGEN OVER JE RESERVERING?

Mail ons even: reservering@intelligentia.nl

impressie playtime
groepen
IMG_2792.jpeg

CELEBRATIONS

BABYSHOWERS | BIRTHDAYS | BACHELOR(RETTES)

Onze velvet ruimte met luxe gerechtjes en drankjes leent zich perfect voor het vieren

van belangrijke momenten. We helpen je er graag mee!

Want we weten uit ervaring hoeveel werk het is om een bijzondere babyshower of bachelorette te organiseren of een jarige te verrassen. Daarom proberen we je als initiatiefnemer te ontzorgen met  

heerlijke gerechtjes en drankjes in een prachtige ruimte.

Want voor vanaf 6 personen kunnen we ook jullie tafel versieren in stijl.

DECORATIE

Vanaf 6 personen versieren we de tafel gratis. We plaatsen een frame boven de tafel met bloemen en ballonen en leggen confetti op tafel. Decoreren we extra met gouden speentjes. Voor een babyshower kun je kiezen uit roze of blauw-mint accenten. Zelf versieren is niet nodig. Wil je toch aanvullen? Dit kan pas 15 min. voor aanvang.

AANTAL PERSONEN

In onze ruimte kunnen, afhankelijk van de indeling 30-50 personen. Je kunt maximaal met 12 personen aan 1 lange tafel, dat is voor de meeste groepen voldoende. Ben je toch met meer? Dan kunnen we 1 tot 2 andere aangrenzende tafels voor je indekken (6-10 pers) Tafels zijn 2-2,5 uur voor jullie beschikbaar.

PRIJS

Het menu en dus de prijs is voor bijzondere gelegenheden dezelfde als die van andere gasten. 37,50 euro p.p. voor 10 gerechtjes + onbeperkte thee. 9,5 e extra p.p. voor een experience cocktail (ook alcoholvrij mogelijk).

Maar we hebben ook flessen bubbels met of zonder alcohol die bij te bestellen zijn.

We vragen 17,50 euro pp aanbetaling. Het exacte aantal personen willen we 48 uur vooraf weten, daarna ontvang je de aanbetaling niet terug voor het aantal personen dat niet kwam.

We kleden je tafel vanaf 6 personen aan, zonder extra kosten. Je bespaart dus op decoratie en tijd.

PRIVE

Wil je de ruimte exclusief voor jouw feestje?

Dat kan ook! Je kunt ons mailen voor de mogelijkheden en prijzen.

Reserveer je voor 30 personen, dan is de ruimte (m.u.v. van de lounge) automatisch exclusief voor jullie.

Buiten onze openingstijden kan dit pas vanaf 12 personen of wanneer je de hele ruimte afkoopt.

IMPRESSIE FEESTELIJKE AANKLEDING

IMPRESSIE

THEME HISTORY

ALICE'S STYLE

De decoratie van de wonderroom veranderd mee met het thema. Het eerste thema nov '19 t/m okt '20 was Alice in Wonderland
WE VERWACHTEN DAT DIT THEMA TERUGKEERT HERFST / WINTER 2023-24 IN EEN NIEUW JASJE !!