top of page
IMG_3758.JPG

wonder

room.

Over Intelligentia's Afternoon Tea 

Elk half jaar presenteren wij een nieuw thema. Na 'Alice in Wonderland' (2019-20) - Beverly Hills Hotel (2021) - Wizzarding (2022) presenteren wij ons vanaf september ons nieuwe thema 'Playtime'. Een kleurrijk en speels thema dat aan sluit bij onze visie "feel like a child again"

 

MAGICAL MENU UITVERKOCHT

het WIZZARDING concept dat we voeren t/m augustus 2022 is uitverkocht. Je kunt je inschrijven als back-up voor een specifieke datum via de pop-up voor de reserveringen.

Je kunt alleen reserveren voor het nieuwe thema PLAYTIME.

afternoon tea
IMG_8253.jpg

PLAYTIME
EXPERIENCE AFTERNOON TEA 

VANAF SEPTEMBER 2022

We brengen onze missie "feel like a child again" tot leven.

We nemen je terug naar je kindertijd met een speels, kleurrijk en instagrammable menu. Niets is wat het lijkt en je mag zelfs met je eten spelen. Je kunt ook reserveren voor o.a een babyshower, we versieren dan gratis je tafel in stijl! Meer dan 8 personen? Mail ons even: reservering@intelligentia.nl

MENU

Ons menu is een proeverij van 5 hartige (waarvan 1 als amuse geserveerd wordt) & 5 zoete gerechtjes en onbeperkt thee.

De hight tea is optioneel uit te breiden met een experience cocktail (+ 7.50 EUR p.p.) waar je mee de middag mee begint. Menu is onder voorbehoud.

HARTIG

TRAKTATIE | mystery flavour popcorn - pipa's amuse

TETRIS | paprika - duindoornbos - wortel

LOLLY | bladerdeeg - tomaat - honing - pijnboompitten

ICE-CREAM | roomkaas - yuzu - komkommer - rijst geen ijs

BOOTJE | ei - sesam - truffel - kerrie - furikake

ZOET

RUITSPEK | zure bananen - fristi

MARBLE | chocolade - blauwe bes - kaneel

BUILDING BLOCK | kokos - witte chocolade - passievrucht

PLAY-DOH | cookie dough - sinaasappel - gember - witte choco

ZANDBAK | karnemelk - dulce de leche - cornflakes

IMG_8517.jpg
playtime - intr

IMPRESSIE

de eerste beelden van onze "Playtime" afternoon tea (sep '22 - maart '23)

praktisch

PRAKTISCHE INFO
AFTERNOON TEA 
algemene voorwaarden 

BESCHIKBAARHEID : PLAYTIME

Afternoon Tea September 2022 tot maart 2023

vrijdag 13.30 - 15.30

zaterdag 12.00 - 14.00 of 15.00 - 17.00

zondag 12.00 - 14.00 of 15.00 - 17.00

TIJDSBLOKKEN

Waarom werken jullie met
tijdsblokken?

Omdat dit heel gebruikelijk is als het om een afternoon tea gaat. We kunnen door dit systeem meerdere tafels per dag meer beschikbaar stellen en een rustigere service bieden. Over het algemeen hebben de meeste gasten aan 1,5 uur met een half uur na tafelen. Mocht er desondanks omstandigheden in uw ogen extra tijd noodzakelijk zijn dan kunt u schriftelijk met ons contact opnemen om uw wensen met ons te bespreken. Wij kunnen normaliter onze vaste tijden niet verlengen omdat wij onze ruimte moeten opruimen en schoonmaken voor de volgende shift en te zorgen dat wij kunnen voldoen aan de wettelijke rusttijden voor ons personeel zodat zij u weer met een uitgerust gevoel en een glimlach mogen ontvangen. 

PLAYTIME MENU (sept 2022 - maart 2023)

Afternoon  Tea  35,-

Afternoon  Tea incl experience cocktail* 42,5

* alcohol vrij is ook mogelijk

KINDEREN

Ons concept richt zich op volwassenen. Kinderen vanaf 5 jaar zijn welkom, maar we hebben hier geen aangepast menu voor en tellen als volwassen mee. Kinderen onder de 5 jaar zijn niet welkom i.v.m. de rust van andere gasten.

Baby's tot 1 jaar kunnen in overleg mee.

DIEET WENSEN

Ons menu is complex waardoor aanpassingen moeilijk zijn. Om die reden is het menu standaard vegetarisch, halal en zwangerproof. Andere aanpassingen zijn meestal niet mogelijk. 

 

WEL MOGELIJK:

Notenvrij +2,- (kan wel sporen bevatten)

NIET MOGELIJK:

Melkvrij / Lactosevrij / Glutenvrij / Suikervrij / Vegan

UW EIGEN TAART

Wij voorzien zien u van bordjes en bestek voor uw eigen meegenomen taart. We brengen hiervoor 20 euro in rekening op uw factuur per taart. U kunt uiteraard ook bij ons ook uw verjaardag of babyshower taart bestellen.

AANBETALEN / ANNULEREN

Wij werken met een aanbetaling om te voorkomen dat eten weg gegooid moet worden en ter voorkoming dat andere gasten ten onrechte niet terecht konden. U kunt kosteloos tot 48 uur van te voren annuleren.  Je doet dit via je bevestigingsmail, of via Formitable. Annuleert u niet binnen 48 uur dan brengen wij 15 euro per persoon in rekening. 

BIJZONDERE GELEGENHEDEN:

Onze afternoon tea is erg populair voor het geven van babyshowers & bachelorettes. Vanaf september kunnen we weer grotere groepen accepteren. Wil je met meer dan 8 personen komen? Neem dan contact op via mail. Wij maken de reservering dan handmatig voor je.

VRAGEN OVER JE RESERVERING?

Mail ons even: reservering@intelligentia.nl

impressie playtime

ALICE'S STYLE

De decoratie van de wonderroom veranderd mee met het thema. Het eerste thema nov '19 t/m okt '20 was Alice in Wonderland